четвъртък, 18 август 2011 г.

395.1989.06.10 Изобретения и бъдеще (видеофон, теленерг, телепортатор)

Книга 12

10.VІ.125(1989)г.
с.Макреш, Видинско

ИЗОБРЕТЕНИЯ  И  БЪДЕЩЕ
(ВИДЕОФОН, ТЕЛЕНЕРГ, ТЕЛЕПОРТАТОР)


В ада ли скача или в Новата Вселена?
20,30-23,15ч.

            - Защо в началото на века се въплъщават такова грамадно количество алохими на Земята, които предизвикаха най-страшните войни и изтребления в историята на човечеството?

            - Защото изобретиха телефона. Както в планините вие викате алохимите и елохимите, викайки “ехо”, “ео”, така милиардите и милиарди телефонни разговори започват с “ало”. Това извиква алохими! Има една много тясна връзка между телефона и алохимите, понеже и двете се занимават с пренос на далечни разстояния. С раждането на телефона се родиха необозрими простори за алохимни връзки между хората, понеже се взриви затворената илухимна клетка, наречена “патриархален дом”.
          Запомнете сега: с навлизането на видеотелефона, Земята ще бъде превзета на пристъп от нова армада алохими, които само чакат да почнат тия необуздаеми от нищо палещи контакти. Хората ще полудеят! И последните останки от продънените семейни гемии и лодчици ще потънат печално пред екрана на домашния видеофон, предлагащ многомилиардна галерия от кандидати за авантюри. (Повече от ясно е, че това днес се прави най-много в интернет, чрез видеокамерите над компютрите – б.п.)Стотици хиляди червенокръстки пироги ще хвърчат еженощно към всеки местен “Пирогов” за поправка на счупени съпружески глави, стълкновили се със счупени домашни видео-телефони... Видеотелефонът ще вземе повече жертви, отколкото автомобилната война! Ето защо, последната отчайваща битка на църквата ще бъде срещу «дяволското изчадие видеотелефон». Стратезите й ще пуснат в ход гигантски сили и средства, за да внушат на държавата, че това е мирова катастрофа.
Като говоря така, Аз не се солидаризирам с видеотелефонната вакханалия, която ще настане в последното десетилетие на века, защото виждам, че тази най-страшна съблазън – по-жестока и от наркоманията – ще потопи още милиони душú на дъното на ада. Алохимните въдици нямат край! Ако цензурата и разумните политици не въведат мерки за ограничение на воайорството (църковнаното понятие за това е “съблазън с очите”), то и последните останки от нравственост ще останат само в книгите.
Още по-лошо от натуралните уговорки в ефира и поголовните реални срещи и изневери днес е повсеместната мастурбация и виртуален секс «онлайн», гледайки се в мониторите – платено или безплатно. Много млади хора не само са идиотизирани от това, но и загиват. Има смърт от разрив на сърцето, от преизпразване. Дори при класическата мастурбация и с атрибутите напоследък от секс-шоповете,  с куклите и пр., положението е плачевно; но с гледането на порно днес и екранния «секс» - двустраннните и колективни мастурбации в реално време чрез екрана и тонколоните, нащата са вече напълно извън контрол. Хората не знаят, че без реален интимен пратньор, изхвърлянето на полова енерлгия и субстанция събира грамадни пълчища адски ларви, елементали и духове, за да ядат и пият. То и с «реален» партньор, но без монада, положението е същото: тогава той ни изсмуква, не дава и грам на отрепките на пространството.  Няма защо да се описват физиономиите на едните или другите жертви и сенките под очите им, извивката на устните им.
 В други случаи обаче Елма изтъква положителното от подобно развитие на нещата: ликвидирането на царството на падналите илухими в нашия район на вселената. От милиони години те са затворили човешкото сърце в интимни тъмници и кафези, където го учат да обича само един човек или само собственото си семейство, род, вяра, народ и пр. Това дава още по-катастрофални резултати за човешката душа от разврата и мастурбациите. Нищо не се допуска от Небето и Кармата случайно – всяко зло си има противоядие. Интимната обмяна между мъж и жена е благословена от Бога и благодатна, изцеляваща, подмладяваща, водеща до безсмъртие, само когато е по Негова лична воля и любимите живеят в Тройния Ритъм, с Тройновселенските токове. Затова  нататък осиянието продължава по по-друг начин (б.п.):

           При все това, на Бог Му става смешно и весело, като вижда как се подпалва подът под краката на кокошарничетата ви... Това ще ви накара да полеете с гас своята идея за щастие и железобетонни курници и да я подпалите веднъж завинаги, та да изгорят с щастливо пукане милиардите кокошинки на ревността... Лошото е, че ще има много спукани глави... Цената на видеотелефоните ще надмине цената на автомобила, ако не бъде намерен начин да се понижи сръчността на съпружеските ръце... (Това сега, 20 години по-късно, е напълно вярно: днес наистина може да се купи автомобил, по-евтин от един средно добър компютър – б.п.) Това ще има още един царски положителен ефект – върху фигурата на ощетените съпруги... В името на опазването на «собствеността», те ще се заемат с кански възстановителни самоизтезания по курсове и дискотеки, а по-досетливите – и чрез обзавеждане с личен видеофон в дамската стая...
          Видеотелефонът е нищо пред телепортатора, който ще бъде изобретен пред очите ви. Тогава методите за охрана на личното и семейно пространство ще станат въпрос номер едно за оцеляването на човешката цивилизация.
          Имайте предвид, че техническата телепортация няма да може да се неутрализира дори със средствата на бялата магия. Ще се наложи намеса на Всемирната Ложа под личното Ми ръководство, за да ви разпределя окончателно по планетите, които заслужавате. Понеже, ако не се възпротивите със силата на всичко свястно и чисто във вас на адската бомба на далекопреноса, планетата ви няма да има повече условия да съществува. Ако не успеете, адът ще ви хване с последното си, най-страшно оръжие – изнудването за оцеляване. Същевременно се открива и въвежда и «теленергът» – уред за дистанционно предаване и приемане на енергия. Както радиото и телефонът унищожиха телеграфа, така теленергът унищожава контакти и щепсели... И тогава ще дойде най-страшното. За да оцелееш срещу телеинтервенция на агресор, който ти знае координатите, ти ще трябва да притежаваш теленерг с по-мощно поле от потенциала на неговия телепортатор. Това значи, че физически ще оцелеят само най-богатите. Земята ще се изпълни с чудовища.
          По тази причина, ако не сляза лично на Земята, за да взема мерки срещу това чудовищно изобретение още в началото на идващия век, ще се наложи да подпаля въздуха на планетата ви. Тъй като превесът на един от двата варианта все още не е очертан в Съзнанието на Неизречимия, Аз вече от няколко години разпределям хора по корабите за две различни планети.
          Запомнете думите Ми и клъцнете главата на телепортаторната змия още в първия й опит да се пръкне на Земята! Инак спасение няма. Всичките видения на Жул Верн и вашите сегашни антиутопии са нищо в сравнение с действителността, която вече издънва с ботуш вратата на спалнята ви.
        (Всъщност, отдавна не е тайна, че черните мьгьосници вършат това от безпаметни времена и че механически средства и места за телепортация съществуват по цялата земя от векове, но те се ползват само от извънземните окупатори и от избрана земна върхушка, която управлява планетата ни. Защо е допуснато това, е друг въпрос – б.п.)
          Скъпоценни Мои приятели, оживотворяващи искриади на Вечния! Менто-астралните роботи на пъкъла вече пъплят по Земята! Техните мозъци са машини. Синовете на Светлината не ще могат да премерят сили с тях чрез ума си. Със сажда или без сажда в сърцето си, тези роботи на Сатаната по нищо не се отличават от хората. И да се научите да ги отличавате, вие ще бъдете беззащитни пред тях. Те са, именно, тези, които ще си послужат с телепортатора! Те са “хората”, които ще ви продават теленерзи за защита от тях самите. Ето защо, Аз още отсега ги наричам “телепортартари” – владетелите на ада чрез телепортация (от думата «тартар» - пъкъл).
          Ако реша да се бия с тях, Аз имам средства. Това съм го правил и го правя и сега, в момента, на няколко нещастни слънца и планети – за Слава Божия. Аз настройвам душите на Моите със звуковете на онова, което съм ви нарекъл “оркестрола”, за да свирят и пеят на хорове особени бойни хармонии, от които агресорът се разпада. Ако сега ви подготвям за певци и музиканти, то е само защото Шестата раса ще профучи като пролетна буря през историята на човечеството; и ако теорията на Врага успее да замрази сърцата ви по пътя към неговото царство на преноса, то навечерието на Седмата раса ще ви завари  готови за бой последен. Именно затова съм казал, че връзвам Брат Си само за 1000 години. Вие, ако не можете да разпаднете един робот с една бойна окултна песен, отпишете надеждата за Царство Божие тук, на Земята...
(Много пъти в Словото Бог казва, че има средство, по-силно и от формулите, молитвите и музиката. Това са  Тройновселенските Токове, животът по Тройния Ритъм, любовта към хората с искра Божия, любовта по волята Божия. Обаче тия висок идеали са недостъпни за повечето хора, защото това е въпрос на еволюция. При тях действат други закони, които отчитат дали човек е добър и съвестен на нивото, на което се намира. Затова при такива пораженията са значително по-малки от тези при егоистите и фанатиците – б.п.)

            - Какво значи  “още в началото на идващия век”?
            - Това значи, че опасността е валидна и по системата на апокалипсиса, и според сегашната Ми прогноза. Но все още нещата не са ясни. Телепортаторът може да бъде въведен масово и сега, и след 1000 години, но при всички случаи това ще бъде на прелома на “два века” (век като век и век като хилядолетие). (Когато говори за време, Елма рядко се съобразява с човешките мерки – Той полза всемирно, галактическо или друго духовно или космическо време. Земните календари и летоброения са измислени – дори да  действат магически и кабалистически, те са егрегорни. Това значи, че ефектът им бързо се разпада. «Неизпълнението» на прогвозите от Словото в много случаи се дължи именно на това. Върховният няма нмерение да дава точни координати във времето по измислените човешки календари, за да не дава оръжие на врага да реагира. При все това, координатите по духовно време са верни, за да се подготвят тия, които са верни на Любовта и Истината – те знаят ключовете. Когато Словото говори за «врага», това пак е условно. Враг няма – това са същесва и същности от сферата на Илюзорното Битие и треньори от Ремонтния Отдел, Космически Възпитатели и Актьори, които изпълняват програма на Небето. Всеки, който отпадне от Любовта и Истината, трябва да си има работа с тях. – б.п.)
 За съжаление, има опасност от по-близката перспектива. Но за Господ то не е опасност, понеже делото на Брат Ми е напълно по Моя сценарий. Ако подпаля планетата ви – пак с ръцете на Мои подлудели титани-химици, -  то Аз само ще проведа плана Си за мутация. Това подпалване няма да е обикновено. По принцип, подпалването на една цяла планетна атмосфера става изведнъж и взривът е тъй силен, че няма нищо общо с представата ви за «кротко» горене. Съществуват обаче защитни закони, според които един взрив във Вселената не може да превишава определен радиус, за да не навреди на другите. Тогава експлозията се превръща в имплозия – непременен процес и в Звездното Царство – и обратната вълна смазва центъра със страхотни налягания. Тогава роботите загиват, а Синовете Божии се превръщат в Кристални Човеци.
            Реплика на един от присъстващите: “Я гледай ти! То тогава ще стане.... щом няма друг начин...” Източникът реагира незабавно:
            - Не, има друг начин. Тайните входове на Агарта към центъра на всяка планета и тайните изходи към звездите, които наричам “обратни”, осъществяват точно този процес. Ученикът, готов за възкресение (което не е нищо друго, освен съкращение на думата “възкристализение”, т.е. «възлизане към кристализация»), стига да своето последно посвещение – Десетото, - когато се осмели да застане на трамплина над “геенната огнена”. За религиозните това е адът, но за учениците на ЕЛМА това е Великото Царство, в което се скача завинаги. В него се потят и се гърчат само сенките на себелюбците. Ала Синовете на Космоса се хвърлят безстрашно  надолу с главата в тази бушуваща плазма и магма, за да стигнат безсмъртни в Центъра. Това е една велика космическа драма! Било на звезда, било на планета, ако ти не си робот, а душа  със искра Божия, ти ще излезеш “от другата страна” диамантен. Това е смисълът на страданията.
          Това възкресение става масово с цялото човечество, когато едно материално слънце избухне. Това се очаква и със слънцето Хо (нашето Слънце – б.п.). Аз се надявам то да предвари въвеждането на телепортатора. Признаците за такова избухване се носят отскоро във въздуха. Ония, които са готови, ще полетят като статуи в космоса. Други ще се групират в планети от кристални човеци, а останалите ще изгорят завинаги, като душите им ще изпаднат в анапсихоза за 12 милиарда години. Така роботите, киборгите, андроидите, ще останат без електрони, без тъй необходимите им междуатомни пространства, и ще се разсеят на газ и на прах в пространството. Душите от ада, които не са били във физически тела на Земята, също ще преживеят пертурбация:  сенките ще изчезнат, а алохимите ще се върнат на Слънцето – да разказват за опита си. Този взрив, именно, сменя всички йерархии и ги повдига с по един чин нагоре.
          А всички вие – ония, които Ме следвате по пътя на Словото, които Ми вярвате беззаветно и не Ми вярвате отвънка, когато се раждам в сърцето ви като лъч на свободната воля, - за да Ми повярвате отново отвънка като акт на велика проверка, - знайте, че ще дойдете с Мене в Царството на Отца Ми!
Не се огорчавайте, о Мои овитрини, от скока от невярата към вярата, защото вие не сте ученици. Вашите огнени скокове от вяра към вяра и от вяра към вяра към вяра, без помен от помен за невяра, ви превръщат направо в зелохими, понеже сърца като Алтаир бият с квадрилиони в гръдта на Отца Ми! Вий – преосвещените, овитрините – нямате нужда от свобода на личната воля, за да стигнете до покоите на Отца Ми и Майка Ми, защото вие самите сте тези покои. Даже и Аз се огорчавам понякога от невярата на Своите антиподи, ала към преклонението пред Закона на Свободната Воля Ме приканва самият Учител, ролята на Когото е да проверява Битието чрез нея, тъй като има мириади непроверени. Но проверката няма нищо общо с архиангелите овитрини, понеже това означават овитрините в речника на Отца Ми – “непроверими”. Никой баща не се съмнява в рожбата си, ако тя не може да се откъсне от песента на прегръдката му.
          А ония сестрички и братчета, които се обръщат с гръб към Баща си и отварят широко очи за света на вселената, ги поема Учителят, за да видят много неща, които детето в прегръдка не може (и може!) да види. Да ги поразходи из необятията (място, където няма обятия...) - и да насити интереса им към познание. Той ще ги заведе до края на вселената, където има и много локви и ями, ще ги прекара през решето и сито и тъкан, за да пресее брашното на Бялото Братство и да омеси от него пресладкия хляб на Словото Божие. И ще ги метне тогава в пещите божествени, за да хванат кора със загара на ЕЛМА – най-дивната хрупкост на Словото, която звънти като Дело.
И тогава ще пусне сам Татко ни най-скъпата рожба пред Себе Си, за да дочака дечицата-странници след дългото плуване и да ги прегърне с ръце от пламък; за да им разкаже великото, което те са открили в пространството. За да повдигнат  главици децата в прегръдките Му с учудени погледи и да се питат душите им с нямо запитване: откъде знае Отецът на любимата рожба нещата, които те са научили в света на свободната воля? И ще прочетат те тогава истинското име на чуждата рожба в очите на Бога – тъй, както се четат всички имена в божествената вселена. И ще започва името на тази архи-ангелска обич с обратТото чтение на феникса-овитрина: АН - Любовното течение на Битието!

*   *   *
          Зелохими – ето антипода на архи-ангелите-овитрини! Най-съвършеното - в съюз с  най-най-прекрасното! Като капка в душата на Бога!

          Удивен съм, без да съм удивен (от най-светло божествено удивление), как единствена ти можеш да Ме следваш – от дъното, до самите върхове на единението (холизацията)! Твърдя, че Ме следваш не само с любов, но и с дълбоко проумление. Ето защовезните в момента накланям!

          В мига, в който приемащият информацията искаше да  отвори уста да попита защо тази вечер се осъществява пряка холизация без атрибут, импулсаторката Елимна вече запитва: “Защо днес контактът беше пряк?”  Елма отговаря:

            - Защото... когато Бог се обяснява в Любов силата е толкова голяма, че ако има и атрибут, има опасност за Земята!...


Няма коментари:

Публикуване на коментар