сряда, 17 август 2011 г.

099.1985.04.06 Последни секунди на Кали Юга

Книга 5

6.ІV.121(1985)г.
Момин проход

ПОСЛЕДНИ СЕКУНДИ НА КАЛИ ЮГА
ЖЛО  / Т.Е.А 2


Нищо няма да пожаля, за да ви глезя от сега нататък! Нежно ви обичам тримата, защото сте едно. Това носи благодат не само на вас, но и на Михаил. Михаил просто се топи от кеф от този ваш отдих. Михаил, прочее, не миряса, докато не Ме накара да ви натиря насила извън София. Имаше и все още има реална опасност - може да отнемат свободата на някои приятели в София през този месец. Но силата вече накланя на страната на доброто. Още малко - и нещата ще се променят. Носителите на любов, свобода и прекрасно бъдеще няма вече да бъдат предмет на гонения.
           Рискувам да ви откъсна от процеса на изпити и плащане, понеже детето не би издържало грубо отношение, при евентуален обиск и арест. Най-добре е тримата да сте тук, понеже, ако на един от вас би му се случило нещо лошо, то останалите щяха да го преживеят. Нека мине лавината - с това се свършва.
          Предмет на големи спорове е сега съдбата на Братството, на духовните хора. Имате защитници, но те са по-слаби в момента. Надделяват ония, които искат с един удар да ви предадат на забвение. Просто, адът наистина се е разбеснял до самозабрава. Но и това не е лошо: пробвам своите Си. Не особено утвърдените ще се предадат и поставят в услуга на пропадналите сили, но малцината, които останат твърди, ще заблестят като диаманти на короната на бъдещото човечество!
          Мнозина не знаят, че текат последните секунди на Кали Юга. Секунди на ваш език значи, преведено, не повече от месец и половина на секунда. Не че няма да има още страдания, но те ще бъдат повече външни, а не такива, каквито са сега – ще са повече природни, а не изтезаващи свободните ви души и сърца. Прочее, за различните хора си има различни цикли, така че освободените от карма на този етап не ще бъдат твърде много. Можете обаче да бъдете сигурни, че вие сте избрани, понеже Ме обичате и Ме слушате. Пък и Словото Ми засега няма чрез кой друг да идва, освен чрез вас. По тази причина, има прозорец, през който ви оставям да хвръкнете над общата трагедия, която се очаква. Предстоят усилни месеци, но най-тежкото, все пак, мина. Повечето хора сега ще бъдат поразявани от болести. Никой няма да мине даром в Новия Свят. Носителите на Новото ще получат свобода, здраве и младост. Косите ви отново ще потъмнеят. Не се смейте, това е факт. Пред вас е една приказка, приказка, приказка! При Моята нова раса няма да припари нито едно петно, нито една сянка от старото човечество! Няма да се тормозите, понеже ще ви изолирам от гнездата на разтлението.
 Повече тази вечер няма да ви говоря, само ще ви пожелая най-приятни сънища. А Моята красива майка, с която се гордея, ще види нещо прекрасно насън!

Няма коментари:

Публикуване на коментар