сряда, 17 август 2011 г.

283.1987.01.20 Посягайки на Мен, затриват себе си

Книга 10

20.І.123(1987)г.
София-Изгрев


ПОСЯГАЙКИ НА МЕН, ЗАТРИВАТ СЕБЕ СИ!


- Днес имам няколко сигнала за нещо лошо: два пъти падане на транзистора, едно силно избухване на печката, треперене на лявото око и разсипване на ябълковите семки. Значи ли нещо това?

          - Ами това значи, че нещата са сгъстени около вас. Няма и ранна сутрин да мине - и ще разбереш. Кратък бе отдихът от Животното! Фактически, ти направи много, но само Проявеното Слово ще ти помогне да докараш нещата до някакъв завършек. Побързай, много е нагрято положението! Користта на Животното няма влачене – то ще действа много жестоко. Рискът няма много голям шанс, но Аз ще побутна. Да знаете друг път, че манната небесна се дава навреме и се събира навреме. Преименувам те на “Тонинос”, предвид усилността на бруталното време. Няма много да мине - и ще ти върна първото име. Причината е много сериозна. Препоръчвам риск: довърши нещата – и тогава. “Пломбират” те за няколко месеца.
          Жестокото няма да продължи повече от пет денонощия. Като знаеш това – не се предавай; не се отчайвай. Храната ти обаче да бъде молитвата.
          Ще разберат най-после, че посягайки на Мен, зариват себе си - окончателно!
          Е. не издържа. Работите се самостоварват върху тебе. Злото трябва да изпита доброто на три степени: бясна, средна и слаба.

Няма коментари:

Публикуване на коментар