сряда, 17 август 2011 г.

380.1989.03.12 Писма от Елма до Индия и до Боинг

Книга 12

12.ІІ.125(1989)г.
София-Изгрев


ПИСМА ОТ ЕЛМА
ДО ИНДИЯ И ДО “БОИНГ”

          Христос фрапира и прощава – това е перифраза на темата за Абсурда и Милостта. Абсурдът в мо­мента праща две писма – отправете ги незабавно. За вас е абсурд, но получателите ще си помислят сериозно и ако изпълнят поръчките Ми, ще се по­добри положението им.
          И така, спешно до Индия:
“Аз, вразумителят Елма, призовавам Бхарата на бой, на свещена идейна и дипломатическа война срещу богопрестъпниците в Швейцария. В най-щас­тливото Христово Царство в Европа, където Агарта за пръв път встъпи в политическо владение, напоследък се обяви жестока астрална война срещу Индия. Моята Майка – Великата Пралайя, Свеще­ната Крава в същата тая “Христова” Швейцария - в момента се подлага на тореадорски кощунства, по­неже банкерската бюргерска бълвоч с испански аст­рал и от испански прераждания реши, че Бог трябва да бъде разиграван по съвременните швейцарски ко­риди с крави! Ако Индия не постави търговски, поли­тически и хуманитарни бариери пред портиерското, хотелиерско касапство по отношение на Великата Дарителка на Живота, то Аз лично ще предизвикам такова страхотно бедствие в Швейцария, че името Ми ще има да се помни дълго. Ултиматумът подтик­вам Аз; нотата да се изпрати от Моята най-висока територия на Земята. Срок – август 1989г. Яс­новселената в момента е бясна, понеже, ако някъде се направи корида със свине, пак ще побеснее и ще вдигне своя многомилионен мохамедански народ по света, за да накаже предателя. Свинското наистина  се отрича от лунните народи поради неговата не­чистота, ала суфите в умствения и духовния свят считат свинята за свещено животно, под закрилата на Селена. Не случайно свинята е по-умна от кучето и слона, ако се знае как да се възпитава. Ако сте чисти пред Мен, чрез Глигана Аз мога да направя чу­деса в земеделието. Пред свинското, културните бъ­дещи народи ще предпочитат “свинската оран” – та земя, обработена наесен от зурлите на подобни стада и от тяхната тор, ще даде десетократно по­вече. Ако Ме слушате, ще ви кажа през какви транс­формации преминава всяко животно, за да проговори на човешки език и да ви предаде науката в неговия вид.”


Горната снимка минава за корида с крава-юница във Франция. Доколко е така и къде още има кориди с крави, това може да се провери. Например – в Майорка и на други места. Наистина, проблемът с коридата е много по-голям и кармичен с класическите бикове в Испания, а  самата корида е капка в океана пред кармата на касапите и месоядците. Въпреки това, по някаква причина Елма обръща вниманието ни върху коридата с крави в Швейцария.

          А сега, второто писмо – пишете:
          До фирмата Боинг - от Елма.
          Боинг!
          Ако си интелигентен, а ти си повече от мно­зина, смени седмúцата в началото и в края на тво­ите серии и после виж дали ще ти падат самоле­тите; или ако падат, повече не ще падат. Който ти внуши тия седмúци, ти мислеше доброто, ала беше прост като себе си по отношение на Кабала. Слушай Ме и помисли! Ако смениш седмúцата с тройка, няма ли да летиш по-добре?
Чиста не ти е работата във войните, та затова трябваше да си платиш, така че седмúцата не бе внушена случайно.
 (По време на Втората световна война дейността на Боинг е най-вече в производството на бомбардировачи, като в началото на 1944 г. достига до месечно производство от 350 самолета. След края на войната, поради липсата на такъв пазар, Боинг освобождава от работа около 70 000 работещи в компанията. Въпреки това компанията продължава да разработва модели за нуждите на армията, съвместно с други компании - бомбардировачът В-17 с компаниите Локхийд Еър-крафт и Дъглас Еъркрафт, и бомбардировачът В-29 с компаниите Бел Еъркрафт и Глен Л. Мартин. До настоящия момент Боинг е един от основните производители на стретегически бомбардировачи в света  - http://bg.wikipedia.org/wiki/%D0%91%-D0%BE%D0%B8%D0%BD%D0%B3)

Ако продължиш с военните по­ръчки, Аз ще ти измисля цаката по друг начин, по­неже с Мен никой не е излязъл на глава. Ако мислите, че ви пише луд от лудницата, кретайте си с тази седмúца, но Аз имам специални симпатии към тебе, понеже в някои гениални твои инженери скоро ще се роди много по-безшумен модел с висока екологичека стойност. Ако видя, че Ме послушаш, ще ти кажа нещо за йонизатор на въздуха, което ще ти спести милиони тонове гориво. Ако не Ме послушаш, славя­ните Ми са под ръка. В рамките на 3 месеца ти смени седмúцата с тройка, но най-късно да края на тази година. Тогава следващите три години ще имаш най-малък брой аварии и катастрофи.
Исти­ната си формира пространства, сектори от небес­ната сфера, които придават вибрации от вселе­ната. Та вибрациите на седмúцата са Сатурнови и могат да помагат само в духовен план, не физически. На теб и твоите специалисти по материалознание бих преподавал тайната наука “Астропластоника”, с която човечеството още не е запознато. Опреде­лени материали стават чупливи при определени ас­пекти; а “астроелектрониката” се занимава с връз­ката между токовете и констелациите. Като казвам “наука”, Аз имам пред вид стройна система между метали, неметали, процеси и космични положения. Според тази наука, бъдещите конструктори, авиот­ворци, авиоорганизатори и пр., ще трябва да знаят точното време, когато материалът и токо­вете са в най-благоприятна позиция. Едно разписа­ние винаги може да се съобрази с това. Биоритмите на пилотите, на диспечерите, са основно нещо, но съществуват и физиоритми на веществото, токо­ритми, които трябва да се познават.
 Не е тук мястото, нито  е възможно в момента да открием подробна статистика за катастрофите на Боинг с двете седмùци в номера на моделите си, нито сме в състояние обективно да сравним дали паданията на тия модели са повече, отколкото на тези без 7 в сериите му и въобще на други самолети от други компании. Възможно е други видове самолети да падат повече от Боинговите. Все пак, писмото на Елма е трябвало да се вземе предвид много по-сериозно и ангажирано, въпреки че ние веднага го преведохме и го изпратихме на ръководството му. И да е стигнало, текстът е от такова естество, че най-вероятно са го смачкали и хвърлили в кошчето веднага. Ето как реакцията на някой службаш без духовна и окултна култура може да съдейства катастрофите да продължат. В интернет намерихме информация за тях, макар и подробните сведения да са от последните години: Във всеки случай, още първата реплика, която намерихме в интернет за тоя вид самолети, е следната: “Боинг 737, има ли нужда да продължаваме? Тия бракми падат най-много!” (http://news.ibox.bg/news/id_999174582)

Най-големите катастрофи със самолети “Боинг -737” за последните шест години:

6 март 2003 година - пътнически самолет “Боинг-737” се разби при излитане от летището в град Таманрасет, Алжир. На борда на самолета е имало 103 души, като само един е оцелял.
8 юли 2003 година – самолет “Боинг-737” на авиокомпания “Судан Еъруейз” се разби в Судан. Загинаха 115 души, като единствено оцеля двегодишно дете.
3 януари 2004 година – “Боинг-737” на частната египетска авиокомпания “Флеш еър” се разби в Червено море, на около 15 км от бреговете на Египет. Загинаха всички 148 души на борда.
3 февруари 2005 година – 104 души загинаха, след като пътнически самолет “Боинг-737” се разби в Афганистан.
14 август 2005 година – 121 души загинаха при инцидент със самолет “Боинг-737”, извършващ полет по линията Ларнака-Атина-Прага.
24 август 2005 година – 48 души загинаха, след като самолет “Боинг-737” се разби в Перу.
5 септември 2005 година – 117 души загинаха при катастрофа на “Боинг-737” в индонезийската провинция Северна Суматра.
29 септември 2006 година - “Боинг-737” на бразилската авиокомпания “Гол” се сблъска над Амазонка със самолет на “Легаси”. Загинаха всички 154 души на борда на “Боинга”. Пътниците на другия самолет оцеляха, след като машината се приземи аварийно. Това е най-голямата трагедия в историята на “Боинг-737” .
29 октомври 2006 година – 97 души загинаха, след като самолет на нигерийската авиокомпания “Ей Ди Си Еърлайнс” се разби при приземяване на летището в Абуджа.
1 януари 2007 година – 112 души загинаха при катастрофа на “Боинг-737” на индонезийската авиокомпания “Адам еър”.
7 март 2007 година – 22 души загинаха, след като пожар избухна в самолет на индонезийската авиокомпания “Гаруда”.
5 май 2007 година – 114 души загинаха при самолетна катастрофа в Кения.
24 август 2008 година – 64 души загинаха, след като “Боинг-737” на киргизката авиокомпания “Итек еър” се разби на летище “Манас” в Бишкек.
14 септември 2008 година – над 80 души загинаха при самолетна катастрофа в околностите на руския град Перм.


            От по-подробна статистика от интернет се вижда колко висок е процентът на най-тежките катастрофи с Боинг с 737 и 747, а също и на за 727, 757, 767 и пр.:

А ето и историята на бомбардировките над София и България по време на войната. Накои от нас живо си ги спомнят. Коментиращият всичко това, например, щом чуел сирените, бързо се мушвал под кревата с думата «Паляните идат» и едва са го измъквали, за да тичат надолу в мазето... Спомня си отбоя и дори кръстовете по небето на отиващите си английски и американски самолети. Още чува взривовете от бомбите и помни една разрушена къща на «Христо Ботев», в която стаите се виждат наполовина. А в тия бомбардировки взимат участие и американски Боинги! Да обърнем внимание на случаите, когато бомбардирдовките се отменят поради гъста мъгла. Всички ние знаем за работата на един българин по този въпрос в това време откъм Изгрева и Мърчаево.

Април 1941 г.

6 април 1941 г.
Югославски самолети Do-17 бомбардират индустриалния квартал на София и град Кюстендил (8 загинали в София, а в Кюстендил загиват 67 и 90 са ранени).
13-15 април 1941 г.
Британската авиация извършва бомардировки на столицата, като ответ на присъединяването на България към Тристранния пакт. Те са само с материални щети и без човешки жертви.

Ноември - декември 1943 г.

14 ноември 1943 г.
Първото въздушно нападение с жертви над българската столица е извършено на 14 ноември 1943 година от 91 бомбардировача B-25 "Митчел". Разрушени са 47 сгради и постройки. Убити са 59 граждански и военни лица, ранени са 128.
24 ноември 1943 г.
На 24 ноември 1943 г. следва нова бомбардировка, извършена от 60 бомбардировача B-24. В района на Централна гара София са разрушени 87 жилища и постройки, петима са убити, 29 граждански и военни лица са ранени.
10 декември 1943 г.
Нападението на 10 декември е извършено от 120 самолета. Хвърлени са около 90 бомби в района на кварталите "Хаджи Димитър", "Индустриален", Централна гара, "Малашевци" и "Военна рампа". Други 90 поразяват летище Враждебна и селата край него. При бомбардировката са убити 11 души.
20 декември 1943 г.
Нападение на американската авиация върху София. Разрушени са 113 сгради и е прекъснат релсовият път на околовръстната железопътна линия. Убити са 64 души, а други 93 са ранени.
30 декември 1943 г.
Дневна бомбардировка на района на софийския централен железопътен възел. Убити са около 70 души и са ранени 95.

Януари - юли 1944 г.

4 януари 1944 г.
108 американски Б-17 трябва да бомбардират София, но поради гъстата мъгла са отклонени. 40 бомбардировачи хвърлят 150 бомби над Дупница. Разрушени са 40 сгради. Жертвите са 59 убити и 33 са ранени.
10 януари 1944 г.
София претърпява 2 тежки бомбардировки. Първата е извършена през деня от 180 американски, а втората - през нощта от 80 британски самолети. Разрушени са 448 сгради. Жертвите са 447 души убити и 611 ранени.
24 януари 1944 г.
300 американски тежки бомбардировачи трябва да бомбардират София, но поради гъстата мъгла са отклонени. Те хвърлят бомбите си над Враца и други градове. Разрушени са 234 сгради. Жертвите са 126 убити и 97 ранени.
16 март 1944 г.
През нощта около 50 британски бомбардировачи нападат София. Разрушени са 72 сгради. Жертвите са 43 убити и 58 ранени.
24 март 1944 г.
През нощта около 40 британски бомбардировачи нападат София, без жертви. Няколко бомби падат в района на двореца Врана.
29 март 1944 г.
През нощта около 50 британски бомбардировачи нападат София, без жертви.
30 март 1944 г.
През деня около 370 американски тежки бомбардировачи нападат София. Разрушени са 3575 сгради. Жертвите са 139 убити и ? ранени. Това е най-тежката бомбардировка. Жертвите са сравнително малко, защото много софиянци са евакуирани.
17 април 1944 г.
350 американски тежки бомбардировачи нападат София. Разрушени са 749 сгради. Жертвите са 128 убити и 69 ранени.
28 юли 1944 г.
Около 150 американски бомбардировачи нападат летище Карлово. На земята са разрушени 70 самолета. Жертвите са 25 убити и 52 ранени.


Въпреки всичко това, съвестта ни задължава да изпратим ново, най-солидно аргументирано с исторически статистики и настоятелно писмо до корпорацията Боинг. Ако там някой обърне внимание и има истинска кабалистична култура, може да съдейства за смяна на цифрите и да проследи дали после значително ще се намалят паданията на Боинг и многобройните човешки жертви. Както знаем, числото 7 е свещено, но то носи успех и късмет само на хората, които живеят съвършено. В противен случай, по-кармично число от него няма.  Един ден вероятно ще бъде направена справка в акашовите документиални филми и статистики, че всички жертви на Боинг до една в предишния си живот са били създатели, сътрудници, военни или работници в тази компания, понеже е невъзможно Кармата да направи грешка. Същото важи за всеки друг вид битово, политическо, идеологическо, икономическо, военно или технологично съучастие ( б.п.).

Няма коментари:

Публикуване на коментар