събота, 10 септември 2011 г.

891.1996.02.17 Слънчевите същества

Книга 25


17.ІІ.132(1996)г.
Бургас - Изгрев

СЛЪНЧЕВИТЕ СЪЩЕСТВА
(ЖЛО / ДГБ)

13,42ч.
- Може ли да се даде асцендентът на Д.Г.Б., родена. на 25.І.1982г. в гр Айтос, между 2,50 - 3,30 сутринта?

14,16ч.
- Скорпион (ßÞ) - 26°14'56".83
 Живот на радост, приключения и щастие!

Безкрайната ú доброта и чар през всички векове досега ú създадоха хиляди, десетки хиляди приятели! Приятелството и обичта - ето смисълът на живота на Жоелúн - прелестната силфида от приказките, която наистина бе въздушно духче, преди да стане човек.


Силфидите създават ветровете и зефирите, но не само в природата, а и в сърдечния, умствения свят. Всяко раздвижване, всяко вълнение от новото и прекрасното; всяко пътуване, новите запознанства с нови същества и простори; леките закачки на вихру-шките и циклоните на Истината и съдбата - ето сферата на действие на силфите, под управлението на Световния Дух. Жоелин обаче получи човешка монада преди 300 000 000 години на звездата Хо – самото Слънце! Ето какво чедо си родила - слънчево създание! Нека слънчевият живот блика в него преизобилно - не го спирайте, защото не можете да го спрете. Всеки опит да се спре спонтанността на слънчева монада свършва с гибел - не нейна, а гибел на хората и нещата, които искат да я спрат.
Жоелин е родена за живот, радост, приятни приключения и щастие. Тя се учи от самия живот и не ú натяквайте, че трябва да става книжен плъх. Книгите са смърт за огнената част на будическото тяло - и затова Жана д`Арк, великата светица на Транса, бе неграмотна, но победителка на цяла армия. Това не значи, че Жоелин ще остане без висше образование, но значи, че ще пее и ще завърши - няма нищо трудно за нея, когато е весела, свободна и влюбена. Тя ще доведе в България толкова много прелестни и освободени млади хора, че нея ще я помнят цял живот, задето им е отворила очите!
Жоелин няма и сянка от нечистота и грях - щом обича, тя е съвършена. Ако не обича - тогава ще пати. Друг е въпросът на какво ниво са хората и нещата, които обича и ще обича. Ако поиска да добие окултни познания за лицето, черепа, ръката, тялото и рождения миг на човека, тя ще напредне извънредно много и ще удари всички ви о земята. С това ще си помогне много да се научи да разпознава истинските хора измежду фигурантите на вражеската вселена, а също и ще спаси много свои приятели.
Дин - дин - дзин!
Да звънят звънчетата на душата ти от безпирно щастие!
14ч.44м.

Няма коментари:

Публикуване на коментар