понеделник, 26 септември 2011 г.

943.1996.12.16 Нужните хора

Книга 27


16.ХІІ.132(1996)
ст. Констанция
с. Костенец - Рила

НУЖНИТЕ ХОРА

- Моля за конкретен отговор какво точно да правя сега, защото възникна уникална възможност за безплатно оставане най-нависоко в планината, а Ти каза да "зарежа" Рила и да ходя в "града на Духа". Незабавно ли да ида там? Колко време ще имам работа там - и каква? Не може ли направо да си остана тук и хората от този град - те да идват при мене горе? Задължително ли трябва да се върна в Б., да прекарам Коледа "в семейна обстановка"? Наистина ли, ако и на Пловдив не му трябвам, да се готвя пак за чужбина? Влече ме най-много самотата и тишината на планината, имам най-голяма нужда от нея!

22,50ч.
- Отговорът е следният: отиваш незабавно в Тримонциум! Там ще разбереш защо те пращам. После свършваш най-належащите работи в София и Бургас. После се качваш на Орфическото място. В зависимост от това, ще дойдат ли нужните хора по нужния начин, оставаш или тръгваш на пътешествие.

Сега тук сме трима. На въпроса, дали да идем заедно в Пловдив, Небето отговори незабавно чрез един от станцията, който сам си говори: че всеки сам трябва да си гледа работата. Елма потвърди.

Няма коментари:

Публикуване на коментар