вторник, 27 септември 2011 г.

951.1997.01.06 Салвин

Книга 27


6.І.133(1997)
София - Изгрев

САЛВЍН

                            
Перун, Пирин, перуники... и една пралайя...

6,50ч.
          Салвин е древен дух от друга планетна верига. Работата на Салвин е определеност и чистене – работа в недрата на самата ясновселена. Същността на Салвин е тъй дълбоко майчинска, че ако бе станала майка на обикновени деца - сега, тук, на Земята, - не би могла да бъде мирова майка на стотици хиляди души, които получават милостта и чистотата на Бога само от нея. Отдавна се говори, че има вериги от сродни души, но Салвин не е глава, а  нещо като фонтан, високо бликащ извор! Струи от чистота и истина летят с неописуема с думи скорост към лоното на Бога и после падат не надолу, а на невероятно симетрични и красиви струи, извиващи се нежноцветни в пространствата... Такъв "душ" се нарича "амрин" и може да пронизва всичките 49 измерения! Струите му са силови линии от ясновселенска светена вода, извираща от самата душа на Пралайа. Така пралаите са същества на Мировата обич, без която не може. Всеки, който не е приел или е отблъснал [някоя] Пралайа*, вехне като клон, отчупен от дървото на живота.


Перун, Пиринеите и... перуники...

Пралайите носят най-кристалната чистота и определеност на Божията Любов и затова са крайно чувствителни към Истината и Мъдростта. Те се самосъхраняват в очакване на Любимия. Не че не ги тъпчат - тъпчат ги, размазват ги по пътищата. Чупят крехките им сърчица от кристална материя, но те вечно се самовъзстановяват от беззаветната любов на Очаквания и милосърдие към човечеството.

          Салвин е пралайа от ХVII илухимен клас. Илухимните класове са с неизречими имена и затова сега съобщих само поредността на вакуумния импулс на Пралайа, заченала тази свръхнежна Божествена  йерархия от Отца. Нежността на този клас илухими не може да се сравни почти с нищо. Тя обаче е тъй дълбока, че потъва в кладенците на Битието - и онзи, който иска най-чиста вода, трябва да развива въжето над кладенеца много манватари наред, докато стигне до покоите им. Същевременно, Мъдростта и Разпознаването, присъщи на този род пралайи, правят точно обратното - избликват на фонтани, със стволове, дълги много и много светлинни години, докато се докоснат до мантията на Отца и се разпилеят от неизразимо щастие по Всемира!

          Огън, затворен във вода; сила, окована в разум; богатство милиард карата, обвито в десет милиарда розови листчета, за да не го открият безсъвестните...


Перун, Перу и перуники...

Уханието на ХVII-пралаите обвива като опияняващо магнитно поле силовите линии на фонтана, рисуващ най-невероятни обемни дантели в Битието.
          Само 8 са ти преражданията на Земята, защото наистина идваш от другаде. Първия път дойде като Ибн Калн - мъдрец в древен Таджикистан, който откри нови формули в дескриптивната геометрия. Живя просто и свято; хранù се само с плодове и корени и умря на 112 г. Формулите, които откри, прокараха път към ХVII-та илухимна йерархия.

          Ти също бе в Италия - пратеник на Папата във връзка със славянския въпрос. Не само българите пращаха посланници при папата, но и папата разузнаваше какви са условията да се утвърди християнството на Изток. Познаваш лично светилата на славянския род и, благодарение на вашите срещи, се хвърли мост между балканската и пиринейската Агарта, а после тя се премести в Алпите. Това беше неизбежно, понеже Пирин в България и Пиринеите са под властта на един и същ бог, а България по онова време - езотерична България - се бе скрила под Пирина, а не под Рила. Така че не пренебрегвайте Пирин - и досега там има мощен клон от Агарта, който управлява токовете на либидото по цялата планета! След Пирин, те излизат на повърхността през Пиринеите. После се гмурват отново в една точка в Испания и излизат чак в Перу - също древна територия на Бог Перун. Това не са скоропоговорки и залъгалки за деца, а езотерична история на човечеството.

          До края на този печален живот ти се възлага още една върховна мисия: Пирин - Пиринеите - Перу. Как ще идеш - насън или във физическото тяло, - това не е толкова важно. Ти си главен лекар в прабългарската клиника на Отца и водиш спешно отделение. Нощем пращаш посветени и ангели по всички краища на планетата да спасяват души от отчаяние. Тяхното отчаяние се е изсмуквало от специални капиляри от сърцето ти и затова ти го чувстваш като отровено. Една въздишка от Пралайа пречиства милиарди стонове на нещастните! Затова, не мърдай от поста си още няколко тежки години на подвиг и самоотречение, защото просто друг готов за главен лекар на Земята няма.

Няма коментари:

Публикуване на коментар