сряда, 17 август 2011 г.

187.1986.03.28 Утре е велик ден!

Книга 8

28.03.122(1986)г
София-Изгрев

УТРЕ Е ВЕЛИК ДЕН!
Предварителни думи:
Историците и ясновидците в бъдеще трябва да проверят какво точно се е случило в Истинската Тайна Планетна Държава на 29.03.1986 г. и имало ли е то някакъв реален израз на официално равнище (или неофициално за този момент) във водещите светски среди на планетата ни. Не изключваме тогава да е взето на най-високо равнище решението за историческата среща на Горбачов с Рейгън в Рейкявик на 11 октомври същата година, която наистина отбеляза началото на свободата в Източна Европа, края на студената война и победата на мира въобще (виж. "Осияния за Мира", 11.ХІ.1986г.). Илюстрацията под заглавието тук е взета от интернет, още при първото търсене в google на изображения от 29.03.1986 г. Независимо (и зависимо...) чий знак е това, художникът, който го е създал, и този, който го е обвързал с тази дата, са били осияни от Бога, както и всички, свързани с този индонезийски футболен клуб - за вечни времена! Птицата е тъй съвършена и прекрасна, че влиза на две места и в буквеното лого на Bigreds Indonesian Official Liverpool FC Supportеrs Club:




            Вижте каква клонка носи Птицата в клюна си. От какво дърво е тя и защо е трилистна? Случайно или не, името и цветът на това лого са свързани директно с нашия Небесен Баща. Това благословение важи за всички други божествени феномени от този паметен ден – б.п.

19,30ч.

Бог утре предприема важна акция за подобряване на положението ви. Фаталностите приключиха. Първият ден на Новия живот е отбелязан по-ясно от всякога в небесните скрижали! Христос ви поздравява за сътрудничеството в най-тежките, последни секунди на трудното раждане. Утре се приема най-важното решение, с което се дава свобода на духовните общества, наистина да докажат на дело зрели ли са да дадат нещо ново на човечеството.
Утре! Не пренебрегвайте това - не приемайте, че е по разтегливата система на духовното време. Нищо, че е събота - няма почивни дни за Посветените, които решават този или онзи жизнено важен проблем. После, въпрос на няколко седмици е това да премине в необходимите ръководители и да заработи на практика.
Бог констатира, че така повече не може да се продължава. Предните Му редици се огънаха по всички фронтове; паднаха от свирепото вълнение и най-преданите Му ратници. Но, ако основа на Новото Човечество трябва да бъдат няколкостотин представители на Любовта на земята, то, прекратява се от утре тяхното плачевно топене като догарящи свещи! Бог ви дава ново масло и нов фитил.
Аз виждам, че първият от вас най-малко вярва; не, ами направо не вярва, та спирам дотук… Аз или съм Бог на дело - или можете да Ме заплюете. Толкова. Казах.
Не странете от гражданските задължения, защото не сте пещерни хора!

                    ПИСМО ДО BIGREDS: 6.03.2008 г. 11:12:50

Драги Приятели! Това, което Ви изпращаме, е твърде странно и необикновено, но то касае пряко Вас и още стотина неизвестни нам общества и личности по цялата планета. Моля Ви, дайте го да се запознае с него някой дълбоко вярващ в Бога член на вашето ръководство, на тима или Ваш фен. Вие сте индонезийци – свещен и озарен от Бога народ – и не може да няма такъв човек сред вас или около Вас.
            Защо толкова много се интересуваме от Bigreds? – Защото текстът, който преведохме от български език на английски специално за Вас, по един много директен начин има нещо много общо с Вашето Лого и с датата 29.03.1986 г. Можете ли да ни кажете каква е тази дата – дали е значима за Вас – или просто е само ситуационно свързана с вкарването на логото Ви в интернет? Защото в текста, продиктуван от Някого, в Когото ние вярваме, има едно пророчество именно за тази дата - само от един ден преди това. От 1972 година насам, този невидим Източник, Който ни диктува подобни текстове, е изказал стотици изумителни неща, включително и прогнози, които се осъществяват. Всички хора, свързани по някакъв начин с това, дори и индиректно, се оказват проводници на тази Сила или благодатно повлияни от Нея.
            С това писмо ние не целим да Ви пропагандираме някаква наша идея. Най-скромно и приятелски Ви молим да ни отговорите само на следните въпроси, понеже Вие сте значими за нас: 1.Къде можем за узнаем повече за основаването и успехите на вашето общество? 2. Значи ли нещо за Вас датата 29.03.1986 г.; или ако не – защо излезе в google първо Вашето лого във връзка с тази дата, като най-прекрасния, силен верен и точен израз на идеята, заложена в българския текст от 28.03.1986 г.? Кой е талантливият художник, сътворил Вашето Лого? 
 С искрена почит и уважение - от името на приятелите на Елма: преводачката Джинни Силвестър.

Няма коментари:

Публикуване на коментар