сряда, 17 август 2011 г.

243.1986.11.10 Коренно се изменя животът на Земята

Книга 9

10.ХІ.122(1986)г.
София-Изгрев

КОРЕННО СЕ ИЗМЕНЯ ЖИВОТЪТ
 НА ЗЕМЯТА !


Росното Слово пак се спуска над вашето бедно човечество! Пренóси се плодът на мира, пренóси се, опасно е вече за епохата-родилка. В този особено важен космичен момент предприемам отново опит, чрез най-верните Ми чеда, да отправя мощен призив към ония, които се събраха на най-високо равнище. Стига, не трябва повече да се минира мирът! Разумът носи прекрасни условия на народите, но - приемете ли да проявите разум.
Покорството на небесното Присъствие не е робство, а свобода, истинска свобода! Лошото, наистина, виси над вас, подобно на страшен градоносен облак. Промяна може да стане, но преднината сега е на пороя, който очаква последен, смъртен знак от съдбата. Силите на съдбата са сгъстени в прекомерно прагово напрежение, с което сам Аз не мога да се справя, ако няма поне няколко разумни представители на слънчевото начало. Проиграхте поредния не малък шанс; проиграете ли и този, пращат се соковете на оздравителното разливане, наречени “горчиви лекарства”; отваря се бездната адова, с искреното желание на Отца ни да глътне ония, които се отрекоха от Божественото и предпочетоха овълчването. Христос няма пръст в тая работа - вие ринете бунището на злото; Той само ви зове да се отдалечите от него.
Словото сега няма пряко да се предава на изток, както сторих това на северозапад преди около месец. Сега нещата не са отправени само към политиците, които са се събрали, но трябва да стане храна за цялата земна атмосфера отново и да се прояви най-настоятелно в сърцата на основните Ми носители. Силното влияние на Юпитер този път няма да бъде отблъснато - така Ми се струва на Мене. С това се започват пресяванията, с които се надявам най-после да пресека последното съпротивление на стóлнината адова. Ронят се самите основи на пъкъла, понеже стана насищане още веднъж на духовното поле на планетата ви с вибрациите на Словото. Това, че преди не смеех да продължа, се промени с факта, че двама души работят над Словото и консумират отчасти енергията му, предавайки я по сродните си вериги.
Русия има да се отплаща за последното си искане отново да прати силите на Новото в забвение. Тя наистина има велико бъдеще, но столнината на пъкъла се е здагнездила сега там с най-мощните си магове и тъмни проводници. Прощавам на всички, понеже сега направо от там ще дойде проветрение на спарения земен въздух, със съгласието на самите победени. Победителят всякога иска съгласието на победения, когато се касае за Божествена победа. Сега победеният трябва да си плати, но системното плащане не трябва да се отлага повече - сотканото1 няма да кредитира човечеството, ако не почнат отстъпките… Трябва да има отстъпки - инак Природата ще си ги поиска сама. Отстъпване ще има по всички фронтове: като се надигнат водите, ще отстъпвате не, ами ще припкате… Ходене ще падне, промяна ще има! Такива разтърсвания са неизбежни, ако промените не дойдат доброволно2. Коренно се изменя животът на земята!

Остúн, остинóн, стортóн!
________
1 – “сотканото” -  “изтъканото” (Елма често използва русизми и старобългарски форми) (б.п.)

2  -  Тук, както и на други места, нямаме намерение да правим поменик на нещастията по земята след поредната прогноза на Елма. Това нито е в наш стил, нито е възможно да бъде и статистически най-пълно и обективно, осланяйки се само на Уикипедията в интернет по години и дати. Тези данни са абсолютно точни и реални само в архивите на Съдбата – акашовите записи - и в заключенията и присъдите на Ангелите на Логоса. Може да се направи анализ на аспектите на Юпитер в този период, след като Елма споменава за него като за силен фактор по това време. Наистина, положението му в Риби и Овен през 1986 година и следващата  е значително по-мощно, особено с аспектите му към Сатурн, Уран, Нептун и Плутон. Едва ли престъпленията, транспортните катастрофи и военните инциденти  в този интервал са нещо по-различно от обичайното, обаче впечатлява изпълнението на прогнозата на Елма за “надигането на водите”. И наистина, в края на 1987 г. тайфунът Нина връхлетя Филипините със скорост 266 км в час и  причини смъртта на повече от 1000 души, а тогава стана и за най-крупното морско бедствие в мирно време, известно на човечеството – сблъскването на двата танкера, пак при Филипините, което отне живота на 4000 души! Филипините ни очароват със своята красота и с лечителите си безкръвни операции, но ние знаем нещо и за мощните филипински тайни магьосници, които помагат на черната ложа да управлява земята, и за масовото участие на филипинци, още от древността, в нощните им сатанински ритуали. Естествено е тогава, че и Филипините имат карма. Не е безизвестен договорът с филипинските магьосници на черното планетно правителство, което доскоро беше в Русия и Армения, преди да падне и да предаде властта си окончателно. Геноцидът на Балканите, в Армения и Русия през XIX и ХХ век не може да бъде оправдан с нищо, той си е зверство като всички зверства, но има и окултни, кармични причини за това. Не може да бъде напълно невинен който и да е етнос, който не се съпротивлява на вкореняването на черната ложа и методите й в недрата му. Малцина знаят, че не са виновни и набедените евреи и юдо-масони, понеже една древна тъмна цивилизация от край време си служи и с тяхното име, за да експлоатира и изтребва човечеството под прикритие (б.п.).

Няма коментари:

Публикуване на коментар