сряда, 17 август 2011 г.

329.1988.06.30 Пак засекретяване на Работата

Книга 11


30.VІ.124(1988)г.
София-Изгрев


ПАК ЗАСЕКРЕТЯВАНЕ НА
  РАБОТАТА

                        
                                  Оцветител “мистик-хамелеон”...


16,55ч.

            Секретността сега става абсолютно задължителна! Въпреки положителните качества на вашия стар и нов приятел, оставете у него впечатлението, че работата е абсолютно прекратена, понеже той е под наблюдение и не е изключено да му наложат да говори дори и това, което не би искал да говори. В такъв случай той трябва да знае, че не се извършва никакво разпространение. По същата причина и скрийте веднага всички материали, като намерите за през този месец някое съвсем неутрално и неизвестно място за работа. Въпреки че сте  под Моя плътна закрила, дисхармоничните между най-добрите приятели създават пропуквания, през които може да се вмъкнат вражески сили.
За Мен даването на кармичен урок е по-важно дори от разпространение на Словото, тъй като тези уроци са за назидание – да си помислите и да се изправите, за да не се случи същото, когато ви се даде свобода и възможност за работа с много повече хора и материали.
 Работата във В. може да продължи, но при самото писане не трябва да има никакви свидетели, за да може после материалите да се разпръснат изведнъж на много различни места.. Повтарям: този месец е месец на изпитание. В него може да се свърши много работа, но в пълна и дълбока изолация.
          Ще си помисля дали да не подложа на ревизия и безпрепятственото заминаване на вашия общ приятел. И това не зависи от никой друг, а от самия него. В зависимост от това, доколко той правилно ще прецени кое от информацията да остави на приятелите и кое  - лично за него.
          Желателно е да се видим час по-скоро в този състав, защото имам да ви казвам важни работи. Давам ви среща утре на местото, колкото може по-рано след 8 часа. С това не казвам, че не му гласувам доверие, но казвам, че все още има какво да учите. Например, цялото послание за техническата база на Братството, за работата по теория на полето, невидимите летящи обекти от поле и пр. не е адресирано само до определени личности, въпреки че там назначавам йерофант на техническата база. Аз винаги работя паралелно с много същества, така че, като се изключат конкретните имена и коригират датите (бе даден код за камуфлажни дати - б.п.), информацията трябва да стигне до всички, защото тя е предназначена за всеки, който може да се почувства такъв йерофант.
Фактически, лични остават само формулите и най-конкретните задачи. Аз съм, Който имам особена връзка с него и си разрешавам  да подсказвам на изпита, поради което трябва да кажете час по-скоро на вашия приятел тези последни думи, за да не би, дори и от най-добро желание, да затрудни по някакъв начин мисията си в момента.



Няма коментари:

Публикуване на коментар