сряда, 17 август 2011 г.

386.1989.04.19 Третият се яви!

Книга 12

19.ІV.125(1989)г.
София-Изгрев

ТРЕТИЯТ СЕ ЯВИ!


“Двама е много опасно, много е безопасно.”
Б.Дуно - Протоколите
23,15ч.
            На 18.ІV.1989г., един час преди залез слънце, над София на запад се яви грамадна и много ярка дъга. До края остана десният й край – толкова силно светящ и широк, че хората се обръщаха да гледат. Небето на запад – чисто, с красиви облаци на хоризонта; на изток – черно. Веднага след залеза холизаторът среща жена с торта, две момиченца с венчета (едното облечено в бяло, другото – с тъмни дрехи) и жена с букет цветя. Усещането е като на голям, необикновен празник - някаква всеобща радост, като от не само земна, но и небесна  сватба, някакво щастливо приключване и ново начало. Значи ли нещо всичко това?

            - ТРЕТИЯТ СЕ ЯВИ! С великото начало, което постави оня ден  (Събота срещу неделя, 15-ти срещу 16-ти април 1989г. – б.п.), той предизвика незабавните действие на Изтока и Запада за обединяването на Германия. (Вторник – съобщение за излизане на съветските войски от ГДР; сряда – американският президент Джордж Буш-старши (Джордж Хърбърт Уокър Буш: мандат 20.01.1989 – 20.01.1993г.)  не приема европейските граници след ІІ-та световна война – б.п.)
          Ако тройката се отвори, има шанс Германия да се обедини още тази година! (И наистина, през септември лидерът на ГДР Ерих Хонекер подава оставка. На 9 ноември Министър-председателят на Правителството на Източна Германия Гюнтер Шабовски обявява отмяната на ограниченията за излизане отГерманската демократична република. Голямо множество от източни берлинчани нахлуват в Западен Берлин. Започва демонтажът на стената от гражданството - б.п.).
          Европейските щати ги имате, ако постигнете шесторка. При отворена шесторка, в тях ще влизат и сегашните социалистически страни. (Това става на 11  ноември 1993г. - б.п.)
          А Световни Щати са възможни само при орфически клас. Ако пък такава дванадесеторка стане отворена, възстановявам контакта ви с някои космически цивилизации.
          Дъгата бе знак на Моя Завет. Изхождайки от скромната Си памет, смея да кажа, че ясновселената никога не е правила такава дъга в България... Няколко по-значителни имаше в навечерието на освобождението от турско робство, в навечерието на “Възвание към народа Ми” и при отварянето на Класовете.  (Съответно през 1878., 1898, 1914 и 1926г. – б.п.)
          Последната сияйна дъга преди вчерашната беше преди срещата на най-мощния серафим с най-мощния херувим в света през 1980 год., чиято кратка, велика любов, отвори път на архангел Михаил на Земята. Ако херувимът не беше реагирал така, а беше допуснал Третия поне като принципна възможност, преустройството и свободата щяха да започнат още тогава. Трябваше да се изчака нова среща, та Лунната Династия да си отиде (1983-84г.). Влизането на тримата Михаúловци във власт се дължи на Новата Евридика, а необратимата победа на Бялото Братство в Русия - на раздялата между представителите на Двете Школи в момента. Ако бях допуснал брак, нямаше да има Преустройство.
          Ясно се вижда отварянето на границите и новото българско правителство. Гответе се за пертурбациите, но и не бягайте много далече. Ако трябва, пак ще заминат няколко стотин хиляди души от Земята; ако потрябва - и милиони ще си заминат. Повече обаче такава политическа и географска карта няма да имате!
          Природни бедствия се намаляват само от шесторка нагоре, и то отворена. Поне по една за населено място.
 -Какво значи отворена тройка, шесторка и дванадесеторка?
          - Каквото съм ви говорил. Не става дума за живот на едно място, а за циклични гостувания. Пребиваването на повече от двама на едно място също е опасно, както и двойният брак на земята. Не само брак, но и най-близките. Майка и баща в едно жилище, с детето или децата след пълнолетие (21-годишна възраст), отварят ада. След 28-годишна възраст вече процесът е необратим – не само старите биват атакувани, но и младите се сриват за броени години поради квартирния вампиризъм. Поне два пъти седмично, в стаята ти трябва да преспива външен човек – или ти да се махаш по гости. В противен случай къщата се пълни със змии, със семейни вампири и астрални паяци. Отворената тройка значи два пъти седмично в стаята ти да преспива трети. Ако хармонията продължава, тройката може да се запази. Изразявам се точно. Затворена тройка – “третият”; отворена тройка – трети. В останалите дни ти си сам или с някой от стабилната тройка – по уговорка или по жребий. Обаче няма такова нещо да не рухнете от болести, алкохол и истерии, или най-малко от пушене с пререкания, ако си вампирувате по двойчици и със стари родители до преклонна възраст...
          Заявявам: поканата за нови микрогрупи не е покана за разврат! Животът с третия, с някого от шестте или някого от 12-те не означава аморалие, а означава свобода и хармония. Означава никой да не запита никого с кого е бил нощеска и какво са правили. В Космоса има само това – динамични смени на гостите! Като се има пред вид и това, че райските човечества нямат дрехи, можете да си представите колко “неморален” е Космосът!... Главната причина, че не ви бръснат за слива, е тази. Там има и вечни брачни двойки, има и съвършени девственици, но никой не може да прескочи закона за смяна на аурите. Както Светилото, планетите и атомите са в постоянна обмяна и движение, така и разумните същества се обменят. Без аурна физика и химия, всемирът би рухнал. Рушите го само вие, които си живеете по двамка, в стъкленица. Тоя разврат го измислиха жреците, за да се уталожи влечението. Това е чисто икономически механизъм за намаляване на раждаемостта и поголовно измиране на пенсионерите. Душманите ви нямат сметка от здрави хора. “Жрец” значи “ядач”. Жертвоприношенията са нищо – и сега има касапници. И всеки си има “жрец” вкъщи – да яде, да му готвиш, да ти готви... Всичко идва от глагола “жрать” – да ти яде аурата. И като му изчезнеш – истерия... Няма какво да яде...
          - Какво значи “стабилна” и какво – “динамична” аурна група?
          - При “стабилната” не гостуват нови хора. Затова обикновено се разпада. Най-нестабилна е двойката – създава най-тежки карми. И двойка е възможна, но ако Бог е Третият. Ала Бог е Любов, а Любов значи милост. Щастлива двойка, при поне един лишен от любов на Земята, е вече винá. Затова Бог разрушава двойките. Затова двойката е една фикция.
          Стабилна група в истинския, божествен смисъл, е само отворената група. Тройка, шесторка, 12-орка – ще приемате по един външен периодически – и ще си отива. И от вас всеки може да се премести в нова група.
          Животът е Свобода!

Коментар с примери:
http://www.chudesa.net/?p=statia&statiaid=2141 Молекулите на водата (както и тези на всяка силно полярна течност) действително се обединяват в клъстъри – неустойчиви комплекси, сферични «гроздове» от няколкостотин молекули, които съществуват няколко секунди, а после се разпадат. Някои учени твърдят, че при определени условия е възможно клъстерите да съществуват за по-дълго – за няколко десетки минути. Но във всеки случай, това са доста динамични, слабо структурирани системи

Воден клъстър (конгломерат)

http://www.chitanka.info/lib/text/2804/6 Уникалността на структурата на водата се състои в това, че тя се групира в т.нар. клъстъри — информационни общности, всяка от които представлява своеобразен миникомпютър. Доста по-съвършен от тези, с които сме привикнали. Във всяка такава общност от паметта на водата (с размери не по-големи от микрон) се намират 44 хиляди информационни панела, всеки от които отговаря за собствен вид взаимодействие с околната среда. Учените смятат, че във всяка клъстърна единица от паметта на водата вече е заложена информация. И не само за миналото, но и за бъдещето.
В уникалния руски филм за водата от 2006 г. видяхме нагледно каква е динамиката на всеки воден клъстър: за да функционира, за да е жив, за да сме живи всички ние и да е жива цялата природа, винаги един елемент от водния клъстър периодично си заминава и на негово място отвън идва друг. Това става с огромна честота и скорост:
Освен това, вече е известно какво значи “затворен” и “отворен” клъстър и каква е, съответно, съдбата на всеки. Науката за водните клъстъри, тъй “неморални”, както и самата молекула на майка им – водата  (там двама живеят с един!...) - е вече много напреднала. По-долу се прилагат изображения на много видове водни клъстъри. Това би трябвало да ни накара да се замислим защо е необходимо в живота да съществуват толкова много най-разнообразни и динамични интимни семейства, защо и пентаграмът е базална структура на живота; и още много други неща - за размисъл.
14-molecule water tetrahedral cluster

14-molecule tetrahedron of water molecules

Cluster equilibrium, showing how the expanded icosahedral cluster undergoes a partial collapse
Cluster components; (a) decamer, (b) and (c) two forms of partially collapsed decamer; (d) hexameric box; (e) partially collapsed hexameric box; (f) dodecahedron; (g) partially collapsed dodecahedron; (h) double pentagonal box;  (i) partially collapsed double pentagonal box
Structural forms found in the icosahedral water cluster; (a) chair-form hexamer; (b) boat-form hexamer; (c) cyclic pentamer; (d) decamer; (e) hexameric box; (f) octamer; (g) pentameric box; (h) dodecahedron
Connectivity diagram of icosahedral cluster
  The inner, middle and outer shells connectivity of icosahedral cluster
Supercluster of thirteen water icosahedra

Няма коментари:

Публикуване на коментар