понеделник, 22 август 2011 г.

752.1995.01.18 А можеше да са по-малко

Книга 22


18.І.131(1995)
Бургас – Изгрев

А МОЖЕШЕ ДА СА ПО-МАЛКО...

12,50ч.
Преди текста има контури на залепен кръст върху оригинала, върху който съм си правил бележки. За по ясно ги преписвам тук съкратено:
"Това е фигура, която не съм правил нарочно. Оста­тък е от подложки за снимки. После съм оформил ъглите - да не са квадрати.
Изскочи изпод леглото на 15.І.1994г. в 13,26ч. В 14,50 - силен удар, остра единична болка в слънчевия възел. Боли до 17.І.1995.
Рано сутринта на 17 януари са загинали от страшно земетресе­ние много японци от гр. Кобе - "Божията Врата".
Има ли някаква връзка?"
Сега задавам въпроса: наистина ли земетресението съм усе­тил, каквито случаи съм имал неведнъж и преди Армения, Лос Анжелис и др.? Или това са само съвпадения? Чисто нумерологически, такова нещо се очакваше: 5 последователни месеца строги вибрации: 7, 8 + 7, 8 и 9 тази го­дина. Освен това, съединенията на Слънцето с Уран съвпаднаха по време съвсем точно със земетресенията в Калифорния мина­лата година и в Япония - сега.
Ето автентичното ми описание:
"Това е фигура, която не съм правил нарочно. Оста­тък е от подложки за снимки. После съм оформил ъглите - да не са квадрати. (Освен ако не го е правил свръхсъзнателно по някакви други причини). Изскочи изпод леглото на 15.І.1994г. Веднага казах на П. (в 13,28ч.), че се очаква някакво нещас­тие, може би и смърт. В 14,50 - силен удар - остра единична болка в слънчевия възел. Боли до 17 януари. На 17 януари рано сутринта са за­гинали от страшно земетресение много японци от гр. Кобе - "Божията Врата"
Интересно, кръстът се хвана точно в холограм­ката под 18 градуса.
Има ли някаква връзка?

- Сега се въздържам да коментирам. Всички хора, цялата вселена е вътре в нас! Не само всяка клетка, но и всеки атом, наклон, "рáн", са двойни­ците на всички същества в Нас.

Приложено е копие от коментара на в-к "24 часа" за зе­метресението. Поради липсата му тук, включвам информация от интернет:

"Земетресението в Кобе е оценявано като природното бедствие, предизвикало най-тежките материални щети в историята.
Епицентърът на земетресението е в северната част на ос­тров Аваджи, на 20 km от град Кобе в Япония. То става в 5:47 местно време на 17 януари 1995, продължава около 20 cек. и има магнитуд 7,2.
Общо 6 433 души губят живота си, повечето в град Кобе, а 43 792 са ранени. Освен това земетресението причинява материални щети за около 10 трилиона японски йени - 2,5% от брутния вътрешен продукт на Япония по това време. Това е най-тежкото земетресение в историята на страната след Голямото земетресение в Канто през 1923."


Заглавието "А можеше да са по-малко..." (жертвите и разрушенията) отразява обяснение на Елма за случая, което Той каза да не се записва. Когато някъде е могъл да протече токът на Любовта, но е бил отклонен, рикошетите са неизбежни. В акаша има милиарди филми за такива зависимости.

Няма коментари:

Публикуване на коментар