сряда, 17 август 2011 г.

054.1984.08.27 Съвети за бяла магия

Книга 4

27.VІІІ.120(1984)г.
София-Изгрев

СЪВЕТИ ЗА БЯЛА МАГИЯ

ЖЛО / ЕБ-2



Скъпа, душичке Моя мила, Жени, Моя дъщеря от началото на Проявеното Битие!
Не си задавай въпроса Кой съм Аз, Който диктувам, а просто почувствай, почувствай! Всички свещени писания са пълни с тръби и глашатаи на Единосъщния - защо например те сега да са се свършили, по някаква логика?
Познай Ме като Отец на всичко живо, като Създател на тварите небесни и земни, като Прародител на всички нещастни, обезверени и отчаяни. Кой баща има сърце и душа да изостави наскърбените си дечица?
Има правда на тоя свят - и вие всички плащате своите тежки дългове; но, казано е: Бог е Любов, милост и благост, прошка и съпричастие, съжаление и отмяна на наказанието.
Поради твоята преизпълнена и отдавна преливаща от най-тежка горест зряща душа, от този ден Аз вдигам от тебе блюстителите на правдата и въдворявам в живота ти пратеници на мир и радост, носители на обич и хармония, дарители на пълно щастие и успокоение!
Не си права да изискваш от С. присъствие и подчинение, въпреки че го обичаш с рядка любов. Ти от тогава още - казах ти вече от кога - искаш да го овладееш напълно, но той неизменно ти се изплъзва. Приеми правдата и не се стреми да извършиш неправда. Корист няма в любещото ти и осияно от доброта сърце, но още текат мътните води на едно лошо минало, което не искам да победи и сега. Затова оставям тези води да се леят, по-добре, пред очите ти, отколкото като кръв от чужди сърца.
Ще ти разправям за връзката ти със С. в друго послание, а сега послушай Моите благи и неотложни съвети.
Първо - махни незабавно онзи ужасен портрет от стената, който е основна причина за нещастията в този дом, откакто пъкълът ти направи тази снимка. През нея твоят адски обсебител иска да каже на всички околни: "Ето ме, вижте ме, аз съм същата оная кръвопийца и яростна черна магьосница, която ви държах в страх и подчинение много десетилетия в Месопотамия! Кой е този, който ще дръзне да ми отнеме любовта, свободата и жилището?!"
Ти скъсай договора с проваления отдавна демон от ония мрачни времена, като отвърнеш на черната му магия с бяла магия. Позволява ти се още само веднъж в живота си да изпаднеш в ярост и изстъпление. Скоро ще имаш случай, но вместо да се нахвърлиш върху близките и любимите си, смъкни своята адска фотография от стената и я накъсай на стотици парченца! Събери ги до едно в ленена кърпа, завържи я отгоре с троен възел и незабавно се отправи нависоко в планината, наклади буен огън и хвърли съдържанието на кърпата в него. Когато изгори, събери пепелта в меден съд, разпръсни я по ветровете на всички страни и извикай: "Сбогом, сбогом, сбогом предишна магьоснице - погребвам праха ти на крилата на ветровете во веки веков! Да не остане нито прашинка от теб, непогълната от земята!"
После прочети десет пъти - бавно и с най-дълбоко вникване - думите на апостол Павел за любовта.
Така черната магия над тебе ще бъде унищожена и ти ще се освободиш, като освободиш и С.
Тогава помоли родителите си да заминеш за три месеца в Я., като се откажеш от всякакви професионални ангажименти поради неразположение - ако М. може да остане там с тебе, разбира се, и да закъснее за училище. Ако не - бъди неотлъчно с М.

Няма коментари:

Публикуване на коментар