петък, 19 август 2011 г.

563.1991.04.27 Елма изравя и съкровища

Книга 17

27.IV.127(1991)г.
Йулма - Родопите

ЕЛМА ИЗРАВЯ И СЪКРОВИЩА
ЖЛО / ЛА



15,55 ч.
- Имаш да изравяш едно голямо съкровище. Дру­гото, по-малкото не ти се дава, понеже иска кръв.
- Точно така! Видях човешка стъпка в пепелта!
- Ако пак откриеш местността на твоето съкро­вище, Аз лично ще ти помогна да го намериш, понеже то е освободено от изкупване – специално е за теб.
Ти беше черкез и подари на заселниците цяло село с околностите, което ти се падаше по наследство, та сега ти се връща в пари и скъпоценности.
Щом настъпи нова луна, има условия да го съну­ваш и после може да поровиш където ти кажа – не много на трудно място. Няма да даваш нищо на дър­жавата, нито на който и да е! Ще подсигуриш децата си с жилища, земя, къщи;  и тогава – шапка на тояга. Аз те виждам: ти си немирен  дух и сега си се стег­нала да издържиш, понеже си най-силна от всички. Но още от древна Елада ти обичаше да пътуваш. И сега, с останалите пари, ти ще направиш следното:
Половината ще вложиш във фирми и акции с много добра печалба за тебе, а с другата половина плюс печалбите ще обиколиш половината свят. Тогава вече може да се сетиш за Моите хора, та да ги по­развееш насам-натам...
Помни Ми думата: от тебе домоседка не става! Сега – от немай-къде, но после няма да остискаш и ще фърчиш по света, ама с размах, с хъс! Всички деца, които роди, са добър косъм. И Миро също - той е от добрите хора. Нямаш вече карма с нито едно от тях, понеже я изкупи съвсем наскоро. Щом опра­виш окончателно положението си и се постегнеш, ти ставаш така чаровна, че ще видиш какво само­чувствие ще добиеш. [Ще оправиш първо] зъбите.
Обаче помни: само за пътешествия, книги, пода­ръци – все за хубави работи. Да не раздаваш на пия­ници и пройдохи!
Ако искаш да не ти трепери душата, направи си с някого обща каса, но никога не се отчитай пред ни­кого за личните си средства – не позволявай да ти се бъркат в свободата и да ти държат сметка!

Няма коментари:

Публикуване на коментар