петък, 19 август 2011 г.

562.1991.04.27 Съвети, минало, прогнози

Книга 17

27.IV.127(1991)г.

СЪВЕТИ, МИНАЛО, ПРОГНОЗИ
ЖЛО / ГДГ


"...А преди три века беше ханъма в Турция и много обичаше
да играеш и пееш..."

15,40 ч.
Нежности и страсти – еднакво силни. Като даваш още повече на хората, Бог ще ти даде нежност; а като си върнеш, каквото си взела, Бог ще ти утоли страстта. Направù си сметка имаш ли да връщаш нещо на някого, и ако имаш, постепенно върни всичко до капка - тогава ще изгрее едно малко слънце за тебе.
- Родено на 9.I.1945г.... – Дали ще продължи нашата дружба? И за... болестта му?
- Май ще го поотпусне, но юли, август и септем­ври му са най-добрите. Ако много държиш на него, сега не му се мяркай пред очите, щото е много кисел...
- Точно така!
- Другия месец ще те потърси и ще му трябваш силно...
На хоризонта ти се очертава нов човек, обаче потрай още малко. С лунички по лицето, веселяк – прави голям майтап... Много ще те хареса!

- В предишното прераждане каква бях?


- Живя в Русия, но беше мъж и много работеше. Беше в един завод – почтен стругар. Имаше пет деца (едва ги изхранваше) и... проклета жена. Сестра ти беше заможна и те измъкна от там, та дойде в Омск. Там се наживя, въпреки страха и репресиите. Но си попийваше чат-пат. Обичаше да дялкаш с дле­тото и правеше хубави резби. Хората те търсеха.


А преди три века беше ханъма в Турция и много обичаше да играеш и пееш. Пожертва се за една гя­урка и я откупи от харема на един местен султан...
Помагаше много на хората – понеже ти имаш добро сърце, но хаир не видя много.
И, все пак, сега те очакват по-добри дни. Повярвай!

Няма коментари:

Публикуване на коментар