петък, 21 октомври 2011 г.

1150.2001.06.21 Главният метод на Бога

Книга 33


21.VI.137(2001)
Бургас - Изгрев


ГЛАВНИЯТ МЕТОД НА БОГА



ВЪПРОСИ ОТ ПРИЯТЕЛ:

Wed, 20 Jun 2001 20:25:33 +0300
               
               1.Кой е моят начин за връзка с Бога? 2.Каква храна да употребявам, която да има възходящо въздействие на свиренето и пеенето ми? 3. Как да работя съзнателно с числата 2, 5, и 8?

21.VI.137г. 14,45ч.

1.Това важи само за теб: Питане на сърцето с въпроса "орхан-сан-фенун"? Бог, който е самото ти сърце, ще ти отговори незабавно с вярно чувство, не с мисъл.
2.Твоята храна трябва да е разнообразна, но свежа и питателна. Яж каквото ти се яде в даден момент. Ако не смесваш храните и се храниш с по 6 хапки на всеки 3 часа, като дъвчеш всяка хапка по 18 пъти, без да си позволяваш да преглътнеш преди това, ще се събуди центърът на китарата в оркестролата ти. Избягвай хранене само в Марсов и Сатурнов час и, естествено, от залез до изгрев слънце.
3. Работата ти с числото 2 е многовариантна, но засега се свежда до най-важния опит, неизпълен още от никого: живот на една територия с най-сродното същество само втората седмица след новолуние, но плътно - във всички часове на денонощието извън задълженията. През другите седмици може да се виждате, но сред хора. Ако такова съпружество продължи поне 7 години, с нарастваща сила на хармонията и привличането, ще пробудите яснината в душите си и ще се подготвите за сливане с Космически Клас. Проблемът е, че именно сродното същество трябва да подсигури този дом, а не ти. В него не трябва да влизат други хора, освен вие двамата.
4. Специално ти трябва да работиш с числото 5, като събереш 5 души, с които да направите стая или дом на Словото. Това важи и за други, но тънкостта при тебе е, при всяко действие в тази посока да произнасяш думите "проàн - орнàн - троàн".
5. За работа с осмицата при теб не е рано, но засега е невъзможно, понеже това се прави с осем души. В тази осморка присъства и най-сродната ти душа. Ако всеки от вас живее с всеки през четвъртата седмица след новолуние, спазвайки Тройния Ритъм и провеждайки Тройновселенските Токове, ще напрявя с вас първия концерт само с инструменти, без видими музиканти. Вие ще стоите в кръг, инструментите ще са в центъра, и чрез тях ще свирят ангели. Такива октети има много в Битието и те образуват и цели оркестри, като след време вече няма нужда от ръкотворни инструменти - всеки свири с един или няколко инструмента, които се намират в душата му. Ако всеки един от осемте избира да ходи по екскурзии и да живее последователно с 6 души от Осморката, избрани измежду най-напредналите хора в света, неговият собствен талант, какъвто и да е той, ще се развие до фантастична степен. [От това следва, че най-сродните души от осморката, които живеят по двама през втората седмица, не остават насаме през четвъртата седмица. Действото се извършва последователно с всеки от останалите 6 души (по 24 часа заедно - или в цялото време, свободно от задължения), като в събота всеки остава сам].

         
          Всяка мисъл, че има други ефективни и Божествени методи извън тези на Живата и Вечно Действаща Школа, не идва от чисто място и не дава добри резултати. Ако размяната на съществата не беше главен метод на Бога, щяхте през всички преражания да живеете все с едни и същи хора и тогава отдавна щяхте да сте в ада.
 15,36ч

Няма коментари:

Публикуване на коментар